Deze website maakt gebruik van cookies om het browsen voor u te optimaliseren. Door gebruik te maken van onze website stemt u in met het gebruik van cookies op uw toestel zoals beschreven in ons Cookiebeleid.
Boek nu

Beoordelingen

8,5 Beoordelingsscore
Overzicht score
Hygiëne
8,3
Comfort
7,8
Locatie accommodatie
9,0
Faciliteiten
8,0
Personeel
9,3
Waar voor uw geld
8,5
Beoordelingen
    Daantje
    co
    7,5
    11 november 2017
    goede host, toplocatie
    onze kamer had niet heel privacy omdat de muur een soort houten afscheiding was: we hoorden letterlijk alles
    midden in el poblado:leuke, veilige wijk. behulpzame host!
    Bram O.
    nl
    6,2
    1 augustus 2017
    Treurig hostel met topgastvrouw!
    Het hostel was qua inrichting en faciliteiten erg treurig en ongezellig. De gastvrouw zorgde ervoor dat het uiteindelijk toch een fijn verblijf was. Ookal zouden we het niet aanraden.
    De gastvrouw was ontzettend enthousiast, gastvrij en behulpzaam.
    Frank
    nl
    7,1
    25 april 2017
    Voldoende
    Geen warm water, gehorig.
    Locatie prima. Lieve gastvrouw.
    KimS88
    nl
    4,2
    22 februari 2017
    Als er geen annuleringskosten verbonden waren zouden we weggegaan zijn.
    We hadden de 4 pers.privekamer. badkamer raam kon niet dicht dus zelf een deken omheen gevouwen omdat je anders naakt voor het appartementen complex ervoor staat. Douche zou warm moeten worden maar bleef koud met kleine straal. Ventilator werkte niet, uiteindelijk is er een lang verlengsnoer door heel de kamer gelegd. Na 4 dagen hebben we maar eens gevraagd hoe vaak ze hier gewoonlijk schoonmaken: nog steeds kijkend naar ons vieze wc papier in de vuilnisbak en vieze handdoeken. Dezelfde avond werd alles gedaan. Het was gewoon niet fris en fijn. Bedden hard en oogde niet schoon. Alleen voor de locatie zou ik ja zeggen, maar anders echt iets anders zoeken! Over de dorms kunnen wij niet spreken.
    De locatie. Niet in de drukte. Maar op prima loopafstand van zowel metro als gezelligheid. Exito supermarkt aan het einde van de straat.
    Marank
    nl
    9,2
    19 januari 2017
    Topverblijf gehad bij Grand Hostel Medellin
    We kregen een heerlijk ruime kamer met veel kastruimte (we hadden een andere geboekt maar omdat deze vrij was kregen we een ruimere) en Lucy was heel erg aardig. Ze hielp ons goed op weg om leuke activiteiten te doen en regelde ook een noodzakelijk bezoek aan de tandarts. Het hostel ligt in een veilige rustige buurt met supermarkt en metro op 5 minuten loopafstand.
    Paul
    nl
    8,3
    8 januari 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Celine
    be
    7,5
    2 oktober 2016
    Kleine kamer
    Chille, huislijke sfeer
    Gerben
    nl
    8,8
    2 september 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Hilde
    nl
    8,3
    18 mei 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Alex
    cw
    10
    17 maart 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
Sluiten